Leveranser

Frakt 49 kr vid order under 499 kr.

Vi skickar ut de printade motiven i kartongförpackning eller tjockt kuvert. Ram ingår inte. Leveranstid 2–5 dagar. Motivet fyller ibland inte ut hela arket proportionerligt men vi skriver ut så stort som möjligt på det format som du beställer – med så lite marginal mot papperskanten som möjligt. Ni kan alltid fråga efter större/mindre mått. Vi är flexibla. 

Spoil Art använder en 8-färgers Epson med UltraChrome HD-bläck som ger ljusstarka, livfulla färger med väldigt lång beständighet, upp till 60 år på fotopapper. Utskrifter sker på Epsons egna matta papper, ca 190 g (rulle). Perfekt för posters/konst. Vi skriver ut 60 cm som mest på ena ledden och upp till 13 meter på andra ledden.

Ej uthämtade paket debiteras 300 kr.

Vi ramar gärna in. Ta kontakt så kommer vi fram till rätt ram för de motiv du beställer.

Introduktionserbjudande
Lägg till en dedikation/hälsning på ditt motiv. Perfekt för dig som ska fira en jubilar. Nu erbjuder vi detta kostnadsfritt på beställningar större än A3. I annat fall tillkommer en kostnad på 200 kr inkl. moms. Det är ingen ångerrätt på en personlig utskrift. Vi skickar först ett förslag via e-post på utseende. Allt formges av systerföretaget Spoil.se som bland annat sysslar med grafisk formgivning. Se exempel på personliga tavlor.

Akvarellpapper

Vi kan nu erbjuda utskrifter på 265 g akvarellpapper. Det ger en helt annan känsla. Kontakta oss vid beställning. Se bild.

Spoil Art använder en 8-färgers Epson med UltraChrome HD-bläck som ger ljusstarka, livfulla färger med väldigt lång beständighet, upp till 60 år på fotopapper. Standardutskrifter sker på Epsons egna matta papper, ca 190 g (rulle).