Leveranser

Frakt 49 kr vid order under 499 kr.

Vi skickar ut de printade motiven i kartongförpackning eller tjockt kuvert. Ram ingår inte. Leveranstid 2–5 dagar, oftast längre nu under Corona. Vi har sett PostNord ta god tid på sig. Troligtvis så är det en avi ni ska leta efter i brevlådan.


OBS! DESSA FASTA PAPPERSFORMAT GÄLLER UNDER CORONA OCH TILLS VIDARE:

21x30 cm (A4)

30x40 cm (Här räknar vi in storleken A3)

50x70 cm

61x91 cm

70x100 cm

Under Corona så använder vi en extern tjänst för att skriva ut. Därmed har vi ingen möjlighet att skära ner pappret. Motivet fyller ibland inte ut hela arket proportionerligt – vi skriver ut så stort som möjligt på det format som du beställer – med så lite marginal mot papperskanten som möjligt. Ni kan alltid fråga efter större/mindre mått. Vi är flexibla. Allt skrivs ut på matt papper, 189 g/m² och levereras i kartong.


Se interiörbilderna som inspiration. Storlekar och ramar på bilder kan skilja från det vi kan leverera i butiken.

Ej uthämtade paket debiteras 300 kr.

Vi ramar gärna in. Vi använder de fina ramar som vi kan beställa via vår leverantör. Vit eller svart. Beställningen går då genom vår Etsy-butik. Tänk på att det är längre leveranstid på inramat.


Introduktionserbjudande
Lägg till en dedikation/hälsning på ditt motiv. Perfekt för dig som ska fira en jubilar. Nu erbjuder vi detta kostnadsfritt på beställningar större än A3. I annat fall tillkommer en kostnad på 200 kr inkl. moms. Det är ingen ångerrätt på en personlig utskrift. Vi skickar först ett förslag via e-post på utseende. Allt formges av systerföretaget Spoil.se som bland annat sysslar med grafisk formgivning. Se exempel på personliga tavlor.

Akvarellpapper har utgått tills vidare.